De Studio

De Studio is een culturele hotspot gelegen op het bekende Mechelseplein. Het is een ware hub voor jong publiek & jong talent. De ruimte is polyvalent ingericht zodat het kan fungeren als theaterzaal, kunsthal, congresruimte én club. Er worden dan ook tal van events georganiseerd. Feestjes in De Studio zijn áltijd de sleutel tot succes voor een toffe dansavond!

Op de agenda tijdens Oudjaar? ➡️ Contrair NYE

Plein publiek

Plein Publiek

Intussen een gevestigde waarde in Antwerpen (én Brussel): Plein Publiek. In Antwerpen kende Plein Publiek al verschillende locaties. Ooit begon het eventconcept in de Fierensblokken op ’t Zuid. Na 3 jaar verhuisden ze naar een site achter het gerechtsgebouw op het Nieuw Zuid om vervolgens te stranden op hun huidige locatie: het bedrijventerrein Blue Gate. Voor wat kan je er terecht? Wel, bijna voor alles: foodconcepten, padelsessies, een drankje op het dakterras, en last but not least: originele feestjes. Zo werden er al afterworks, festivalletjes en verschillende themafeestjes zoals een Stille Disco, R&B night, Old But Gold night met muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s, … georganiseerd.

Op 31 december nog geen plannen? ➡️ New Year's Eve 2023

Club Vaag

Club Vaag is ondertussen een fenomeen in het Antwerpse uitgaansleven. De club is gelegen in de Rijnkaai op het bruisende Eilandje, waar onder andere ook Waagnatie en Club Lima zich bevinden. In Club Vaag zal je voornamelijk dansen op (deep)house en technobeats en kan je doorgaan tot in de vroege uurtjes. Ideaal voor de doorzetters onder ons dus 😉

Op oudjaar naar Club Vaag? ➡️ Club Vaag NYE Rave

Club vaag

Den Tros, Barbossa, Den Engel, Nick’s Café, Den Buro, Cabron, Tram 3, …

Geen fan van clubs en discotheken? Dan moet je naar de beste danscafés van ’t stad. Je hebt er verschillende verspreid over de stadsdelen van Antwerpen. Zo kan je onder andere terecht op het Mechelseplein, het Eilandje, de Grote Markt en het Zuid. De muziek? Dansbare hits en meezingers van vroeger en nu!

Wil jij er volgende keer bij zijn tijdens onze afterworks? Wij zijn altijd op zoek naar Sales Consultants om ons team te vervoegen!