Let's talk!

Van job veranderen doe je niet zomaar. Wij luisteren en helpen graag! Laat je gegevens hier achter zodat onze nichespecialist contact met je kan opnemen.

Contacteer ons!

Ben je op zoek naar nieuw talent of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

4 redenen waarom een gesprek met een consultant zinvol is

Persoonlijke aanpak

Wij luisteren naar jouw noden en begrijpen perfect waarover je praat. Elk verhaal is anders en vraagt een persoonlijke aanpak.

Geen tijdsverlies

Wij nemen de workload van het solliciteren met plezier van je over en zorgen dat elk interview aansluit op jouw noden.

Volledig marktoverzicht

Wij weten perfect welke vacature waar openstaat. Door onze nichekennis koppelen wij elke persoon aan het juiste bedrijf.

Carrière boost

Wij helpen je om jouw carrière nieuw leven in te blazen. Bij Greystone ben je aan het juiste adres voor de perfecte match!

Testimonials

Nadat ik een artikel las over opstaan om 5u 's ochtends in de nieuwsbrief van Greystone, heb ik mijn leven omgegooid. Ik krijg nu dubbel zoveel uit mijn dag dan voorheen. Succes gegarandeerd!

Lien Wouters website 1120x1120 c default

Lien W.

Dankzij de tips & tricks over promotie maken in de nieuwsbrief van Greystone, ben ik onlangs gepromoveerd naar een functie die ik al lang op het oog had. Bedankt voor het duwtje in de rug!

Kandidaat bob 1120x1120 c default

Bob C.

Ik was al enige tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dankzij de sollicitatietips in de nieuwsbrief van Greystone en de expertise van de consultant, heb ik eindelijk een nieuwe job gevonden.

Matti Kandidaat 1120x1120 c default

Matti K.

Contacteer ons!

Ben je op zoek naar nieuw talent of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.