7 vacature websites die je gezien moet hebben in je zoektocht naar een nieuwe job

Als je al een tijdje op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Dat is niet abnormaal. Op internet zijn enorm veel vacature websites te vinden.

Wij geven jou graag een overzicht van de 7 meest handige websites!

━━━━━━

1. Greystone

Het spreekt voor zich dat wij als recruitment kantoor een uitgebreide vacature databank aanbieden. Zo kan je bij Greystone terecht voor een job in de volgende sectoren: Bouw, Engineering, Finance en Sales. Dankzij onze ervaring in deze nichemarkten stellen wij je gerichte vacatures voor en geven wij je met plezier het nodige advies.

2. Jobat

Jobat is als onderdeel van een mediabedrijf geen onbekende speler op de markt. Enerzijds bevat de website heel wat vacatures. Anderzijds kan je er artikelen lezen met carrièretips en kan je je CV uploaden zodat potentiële werkgevers je kunnen vinden.

3. Stepstone

Bij Stepstone kan je terecht voor verschillende soorten vacatures uit alle denkbare sectoren. Het is een groot internationaal platform voor mensen die een nieuwe uitdaging zoeken.

4. Indeed

Indeed kan je vergelijken met Google, maar dan specifiek voor vacatures. Het is een zoekmachine die tal van vacatures afkomstig van verschillende websites bundelt in één duidelijk overzicht.

5. Monster

Monster is één de grootste vacature websites ter wereld. Op dit platform kan je je CV uploaden zodat werkgevers jou kunnen vinden! Daarnaast vind je er ook allerlei carrièretips en zelftests.

6. België Vacature

Op deze vacature website, vind je volledig bedrijfsherkenbare vacatures van Belgische werkgevers terug. Je weet als werkzoekende dus onmiddellijk bij welk bedrijf je solliciteert in tegenstelling tot bij sommige andere databanken.

7. Linkedin

LinkedIn is een sociaal medium gericht op professionals. Het is het platform bij uitstek om te netwerken met zowel werknemers als werkgevers. Je profiel is je online CV. Zijn er bedrijven waarvoor je graag zou werken, schakel dan job alerts in! Weet je nog niet goed hoe je eraan moet beginnen? Lees hier onze blog over hoe je sociale media kan inzetten tijdens het solliciteren.


Bekijk onze vacature pagina hier. Wil je onmiddellijk gericht advies? Neem dan contact op met één van onze consultants.

Blijf up-to-date van jouw sector. En versterk je carrière met nieuwe inzichten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word lid van onze community. Ontvang gratis tips voor je carrière en vacatures op maat van jouw zoekopdracht. Als member geniet je bovendien van heel wat voordelen zoals exclusieve eventuitnodigingen.

    Ik ben geïnteresseerd in

    Je kan ons privacybeleid hier lezen.